Her kan du komme på fisketure i Øresund

19 november 2019 admin

Hvad kræver det egentlig for at komme igen med at lystfiske? Der er mange der tror, at det kræver at man investerer i en båd eller dyrt fiskeudstyr. Hvis du er nybegynder og ønsker at forsøge dig med at fiske, er det en god ide at koble dig på nogle fisketure rundt omkring i landet. Her har du mulighed for at få den bedste start, da du bliver vejledt af en professionel fisker, der udstyrer dig med redningsveste og fiskeudstyr. Du vil sammen med en gruppe andre nybegyndere blive sendt ud i en båd sammen med vejlederen, der vil hjælpe og vise, hvordan I kommer i gang. 

At fiske behøver ikke at betyde, at det ikke må være socialt

Når man er ude at fiske varer det som regel flere timer. Du kommer derfor tæt på de andre i båden, hvor man ofte får nogle gode snakke og endda gode venskaber. Da I alle er ligesindet, kan I hjælpe hinanden på kryds og tværs, hvis der måtte være brug for det. Derudover kan der være andre aktiviteter eller fisketure, som I kan tage hinanden med på. 

Kom ud og fisk, når du har lyst 

Når du har fået dit lovpligtige fisketegn, kan du komme ud og fiske i mange forskellige søer og steder rundt i hele Danmark. Det betyder, at du kan koble dig på mange af de forskellige fisketure, der enten er i din forening eller andre steder. Her har vi blandt andet gjort os lidt research på, hvem der tilbyder nogle gode og spændende fisketure. Hvis du derfor overvejer fiskeri i øresund, anbefaler vi at du kigger nærmere på http://fishing.dk/. Her kan du booke en plads efter, hvornår det passer i din kalender frit som du ønsker hele året rundt. Du kan enten vælge at dagsture, aftenture, familieture eller gruppeture med enten venner eller kollegaer.