Tag et hurtigt og billigt onlinelån

18 januar 2022 Lotte Hindsberg

editorial

I dag er det langt nemmere at finde et godt og billigt lån. Det skyldes blandt andet internettet, som har åbnet op for muligheden for at tage et online lån. Fordelene ved et online lån er at det er markant hurtigere og nemmere at ansøge om et lån og du får svar med det samme. Modsat hvis du ansøger i en traditionel bank, hvor du kan forvente at vente en to-tre uger før du får et svar. I nogle tilfælde har det ingen betydning, men i andre har det.

Ved siden af at det er hurtigere og nemmere at ansøge vil en online bank som udgangspunkt heller ikke bede om sikkerhed. De vil heller ikke spørge hvad pengene skal bruges til. I nogle tilfælde vil banken spørge om dokumentation på at du har en indtægt. Især hvis du ansøger om et større beløb.

image

En ansøgning – flere banker

Det kan virke uoverskuelig at ansøge online, da der er et stort udbud fra forskellige banker og det kan være svært at vurdere de enkelte muligheder. Derfor kan du med fordel bruge en af sammenligningssider. Her kan du få tre tilbud fra forskellige banker som du efterfølgende kan sammenligne. Det er også muligt at sende en ansøgning afsted og så henvender forskellige banker sig til dig. I begge tilfælde tager det kun få min. og der kan være mange penge at spare på dit lån.

En online bank har som nævnt kun få krav. Et af dem er at du har en aktiv mailadresse. Uden en mailadresse kan banken ikke sende dig et lånetilbud. Det er også et krav at du har et NemID eller har skiftet til MitID. Det skal du bruge til at underskrive et lånetilbud. Du skal have en dansk adresse og være tilmeldt det danske folkeregister. Du skal også være mindst 18 år.